mandag 8. mars 2010

Hvor som helt og når som helst!



”Denne sjokoladen er som den stuegrisen du alltid ønsket deg, til å spise opp!”

”Ved å kjøpe denne fantastiske sparkesykkelen går alt så mye raskere! Du kommer fort til å glemme hvor sakte du kommer deg fra A til B når du gikk manuelt med dine ben.”

”Ønsker du en tynnere og fastere kropp? Da er den nye slanke-skinka noe for deg! Den gjør kroppen din fin og stram i løpet av kun en uke! Glem den gamle usunde skinka som la seg rett på stumpen, dette her er framtidens mat – og den er bra for deg!”

”Tidligere smakte kaker som bæsj, spesielt den gode gamle sjokoladekaken som faktisk besto av 32,4% grisebæsj. Men nå som den nye Mirakel-kaken har kommet har dette endret seg brått om! Mirakel-kaken er kjempe god, men duft av lavendel og smak av deilig sjokolade som smelter på tungen.”
 
”Husker du da nypresset iste smakte som toalett vann? Med den nye isteen fra Is og Te får kan du nyte den fantastiske smaken av fersken hvor som helt og når som helst!”

”Husker du da mobilen din gikk tom for batteri på de dummeste tidspunkt? Nå har Telefoneren kommet med en fantastisk løsning på dette landsdekkende problemet! Vi har investert i teknologi fra NASA og har kommet fram til et mobil-batteri som kan vare i hele 12 måneder!”

”Har du et stramt budsjett? Skulle du ønske du kunne tatt en pause fra de små skrikende rabagastene? Nå har Flyselskapet senket prisene enda mer! Du kan nå få en svipptur helt til Warszawa – Polen for kun 40kr!”

1 kommentar:

H sa...

Ville kjøpt alt D:

Hvertfall slankeskinke :D

Related Posts with Thumbnails