fredag 25. desember 2009

Thantophobia

Thantophobia = frykt for døden eller å dø

Jeg så nettopp en kort film som skal vise hvordan verden skal gå under i 2012 - hvordan det vil se ut når planeten Nibiru treffer oss, og da kom jeg til å tenke på hvor idiotisk det er å være redd for akkurat dette, å dø.

Selvsagt kommer vi alle til å dø før eller senere. Med flaksen vi har i dag blir vi manipulert til å tro at vi kommer til å dø rundt neste sving grunnet HIV og AIDS og SARS og morderroboter og alle slags influensaer og slemme planeter og slemme folk. Nei og nei, verden er et forferdelig sted...

Ok, vi har blitt enige om at du skal dø snart (1 dag -80 år +/-). Men hvor idiotisk er det ikke å bekymre seg for det? Når du er død er alt det forgjeves uansett, det eneste som har kommi ut av det er at din opplevelse av livet har blitt enda mer crappy. Men likevel, nå er du død. Det spiller jo ingen rolle! Ingen bryr seg, det er ingen ting å gjøre med det, kaka er spist opp. Alle kommer til å dø og derfor har livet vårt vært veldig meningsløst for resten av verden.

Derav kommer også det med at det ikke er noen grunn til å frykte at jorda blir knust og brent opp av en "forbipasserende" planet. Når det skjer tar det sekunder før du er dau og du er borte. Alt maset og hysteriet er borte og glemt.

Er det noe Løvenes Konge har lært oss er det "the circle of life". Om vi ser på det litt større, er det med Nibiru akkurat dette - The circle of life. Dinosaurene blei visst utryddet av en stor skummel ting som brant opp jorda. Veit vi hva som skjedde før dinosaurene? Kanskje var det et lignende samfunn vi har nå, som igjen ble utrydda av en stor skummel ting som brant oss opp?


Livet er meningsløst og uten noen som helt grunn, så hvorfor ikke gjøre det meste ut av det - drite i å være så jævla redd for alt, og heller gjøre ting som gjør oss glad, være med folk som gjør oss glade. Når vi først må være her kan vi da gjøre det beste ut av det, istedet for å sløse bort livet i frykt.

It'z da circle of life, mon.


2 kommentarer:

HedjoPeidji-Zikkazikkaboingwoingwakkawilliwonka sa...

Amen!

Vibeke :3 sa...

Itz dem cørcle øff laif~

Related Posts with Thumbnails